Utvecklingssamtal

Utvecklingssamtalet för Lucas gick bara bra. Hon hade bara gott att säga om honom. Han är positiv till allt och en bra kompis. Sen har ju han och A blivit tighta så det kan bli lite tjiv mellan dem men det känner vi ju igen sen Liam och hans kompis A gick på dagis. De blir så pass tighta som bröder som fröken sa. Men det är aldrig nåt allvarligt mellan dem. Och de leker ju superbra ihop för det mesta, Lucas, A och A :) Det är grabbligan det :)
Som vi redan visste älskar han att vara ute och när de går till skogen varje tisdag så är han snabb med att hämta en lupp och inspektera både det ena och det andra :)
Ja allt var bara bra helt enkelt och vi fick åter igen höra vilka stabila och härliga barn vi har. Hon är inte snål med orden heller direkt.
Hon blev så glad idag av att se mig också, har ju inte varit på dagis på över en månad.

Var nere på fm i farmors lägenhet, trots att alla möbler var ute så luktade det fortfarande farmor därinne :(
Så konstigt och sorgset att hon inte fanns där, precis som vanligt.
Fick hem lite blommor och lite andra grejer.
Fikade med mamma och pappa innan det var dags att åka hem med blommorna innan vi skulle på utvecklingssamtalet.


Nu är det dags att styra mot sängen. Imorron väntar julklappsshopping och lite kläd-och skoshopping i stan. Måste ju ha nåt till begravningen. Får hoppas att väglaget inte är allt för uselt bara. Men skulle tro att snön har försvunnit tills dess.
Liams jultidningar kom idag med så de lär jag få packa ordning imorron så vi kan börja köra ut dem nu i veckan. Ju fortare desto bättre som Liam sa, han vill med andra ord ha hem sitt Xbox ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0