Extraultraljudet

Idag var vi ju inne på extraul, kan säga att jag var väldigt nervös innan. Tur att vi inte behövde sitta och vänta så länge. Fick ju den underbara Emelie igen som läkare, helt underbar är hon!
Och efter att ha pratat lite så var det dags att lägga sig på sängen.
Och det första vi får se är en liten sprattlande bebis. Och inte sprattlade h*n mindre under undersökningen, en livlig liten krabat därinne :) Allt såg jättebra ut och vi fick några små bilder med oss hem.
Lite suddig denna då jag tagit med mobilen direkt på ul-bilden i bilen.. Men det syns ju iaf ;)



Gick lite lättare ifrån sjukhuset ialla fall. Och nu vet jag att det är bebisen som rör sig därinne, rätt mycket aktivitet i magen men jag har ju knappt vågat tro att det varit bebisen.
Kanske kan jag börja slappna av lite nu.

Efter att detta var gjort så bar det iväg ut till Tornby för lite julklappsshopping. Först fick det bli lite lunch i magen.
Lyckades hitta det sista till grabbarna och lite annat men lyckades ändå glömma några julklappar i all stress! Var ju tvungen att vara tillbaka i Åtvid till 14 eftersom Lucas skulle hämtas på dagis då.
Så det får bli en tripp in imorron igen men det blir bara en snabbsväng. Liam ska köpa lite julklappar med säger han.

Jullovet har börjat också. Vi fick ju inte vara med på den här avslutningen heller utan vi fick åka och hämta honom när de var klara i kyrkan vid 16.45. Så det blev en lång dag för honom idag. 
Lucas har gått på jullov nu också så nu är vi lediga allihopa fram till den 9:e januari. Skönt att inte behöva pallra sig upp så tidigt om morrnarna.

Nelly som varit hängig, hämtade vi hem igår kväll tillsammans med Betty. Och det verkar faktiskt som att hon var deprimerad för nu äter hon igen redan sen igår kväll och mumsar i sig både morötter och äpplen också.
Nu hoppas vi bara på att det fortsätter åt det här hållet så inget annat dyker upp. Hon är ju ingen ungdom direkt, fyller ju 30 nästa år!

Nu blir det lite lugnt i soffan framför tv:n en stund och sen sängen.


Kommentarer
Postat av: Maggan Karlsson

Grattis till det nya kommande tillskottet i familjen. Så skönt att allt känns bra för dig. Det blir spännande att få höra vad det blir sen.

Nu vill jag önska dig och din familj en riktigt GOD JUL och ett lika GOTT NYTT ÅR.

Kramar.

2011-12-21 @ 21:18:58
URL: http://margaretha.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0