Kolmården *bildbomb*

I söndags tog vi oss ju äntligen iväg. Bestämde oss inte förrän halv 9 att vi skulle åka så det blev att sätta fart.
Kom fram till parkeringen strax innan 11 och ja, vi var inte ensamma på parkeringen!
Hade ju bokat biljetter i förväg så vi slapp ju att stå i kö ialla fall.
Tog en runda i parken och framåt 12 började vi röra oss ned mot Delfinariumet. Lucas lyckades göra en vurpa vid en hinderbana och slog upp ett sår på benet och ett tag trodde jag att det var värre än vad det var för han kunde inte stödja på benet. Men efter en liten stund kunde han börja gå på det igen och efter lite omplåstring så var det full fart igen som gällde. Tur att vi inte satsade på att se 12-föreställningen för den blev inställd då en av delfinerna behövde kollas av veterinär.
Stod i kö ett tag där, inte så lite folk. Såg ju knappt ut som att vi skulle få plats allihopa därinne men efter att ha tryckt ihop oss så kom alla in.
Jag älskar ju delfinföreställningen, dessa underbara djur!
Och grabbarna tyckte det både var fint och skojigt. Var ju lite annorlunda nu när Markoolio hade redigerat och man fick se filmklipp osv.
Lite shopping i butiken utanför och så en glass i magen så kunde vi köra på ett tag till.
Efter att ha knallat runt lite till så bestämde vi oss för att åka safaribanan. Och ja, där var det kö! Vi stod väl i ca en halvtimme i kö. En liten kille som tyckte det var en aningen tråkigt att stå så länge och mitt i solen stundvis.
Men till slut kom vi fram och det var bara att hoppa på i farten och så upp och iväg :)
Lite annorlunda att se allt från luften men det var skoj och grabbarna gillade det.
De visste knappt vilket håll de skulle titta åt ibland :) Turen tog ca 28 min så det blev ju ett tag att sväva runt däruppe :)
När vi började närma oss slutet på banan så började det blåsa upp och efter att vi hade kommit ut från linbanan så kom regnet. På med regnkläder och sen styra mot Bamses värld igen för att träffa Bamse och Lille Skutt och få lite mat i magen.
Ansåg oss klara med parken sen och styrde mot utgången. Tog en sväng in i butiken vid utgången också. Lucas hittade ju en t-shirt med giraffer på som han så gärna ville ha och den var ju självklart slut i hans storlek.
Gick till bilen och stoppade in alla grejerna för att sen besöka nånting mera men det får ett eget inlägg ;)

































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0