2:an

Idag har ju Liam, vår stora kille, börjat 2:an. Åren går helt galet fort!!
Lite pirrigt var det allt att komma tillbaka till skolan men han hittade snart sina kompisar och de började bubbla :)
När det ringde in så radade de upp sig utanför klassrummet som de ska göra och sen fick de gå in och leta reda på sina platser, då fröken hade möblerat om lite :) Och så har det kommit tre nya barn till klassen.
Barnen tyckte nog att fröken pratade liiite för mycket och en del hade lite myror i byxorna, konstigt nog inte Liam :)

Mycket information som skulle tas in och så knackade det på dörren och en extralärare undrade om det var några som ville ha glass. Vad svaret blev på det är väl inte så svårt att lista ut ;) Även om det kanske inte är det bästa att äta glass redan vid 8.45 ;)

Lämnade klassrummet efter att de hade fått välja varsin bok till läsningen, för att åka till jobbet.

Fick ju rapport såklart när han kom hem och det hade gått bra.

Lucas var ju tillbaka sin första dag sen han tog sommarlov för 6-7 veckor sen. Var väl lite sisådär när han kom dit men det hade gått kanon ändå :) Och han hade haft skoj med sina kompisar.
Var ju lite nytt för honom nu eftersom det har blivit två nya avdelningar. En med 1-3 och en med 4-5 och Lucas går ju på den stora avdelningen. Han ville inte riktigt gå bort till den andra ingången,  han var ju van att gå in vid den andra ju :)
Men det hade varit bra sen ialla fall och det hade varit skoj att bara vara med stora barn som han sa. Och att han var en stor kille :) det allra viktigaste såklart ;)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja tänk att han redan är så stor! Var tvungen att tänka lite extra häomdagen när Helene undrade vilken klass han började i. Nuförtiden går åren väldigt fort!

Kramar

2011-08-23 @ 16:18:08
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0