Söndag

En stadstripp blev det igår och fattigare blev man ;)
Kom hem med både det ena och det andra, Lucas var nöjd med sina köp eftersom han fick sina älskade traktortröjor och en Bamse-tröja. Så gissa vad han vill ha till dagis imorron ;)
Solglasögon prövades och köptes också till båda grabbarna.

Dock så blev det inte dessa utan ett par lite tåligare :)

Rean hittade jag inte ett dugg på, mest tjejkläder i alla affärerna som vanligt. Och till mig själv hittade jag inget heller. Men som sagt, vi kom hem med en del annat :)

På väg hem så möttes vi av en hund på vägen vid golfbanan i Vårdsberg. Och bilar från båda håll kom så det var bara att slänga sig ur bilen och hindra att en olycka skulle hända. Sen la han iväg mitt på vägen, kan säga att hjärtat var i halsgropen. Det fanns i bakhuvudet att hunden kändes bekant. Stannade och frågade i några hus och kom sen på vems han var, det var ju Rambo! En väldigt rädd amstaff som tillhör en kompis till Jens.
Eftersom vi tappade bort honom när han sprang in i en trädgård och ut på andra sidan av den. Men åkte hem till kompisens föräldrar där Rambo bor nu och ja han var hemma igen. Skönt det!
Men han är ju en rymmare tyvärr. Men den här gången kunde det ha gått riktigt illa eftersom det var nära att han blev påkörd. Men är glad att allt gick bra denna gång!

Kom hem lagom till Bolibompa så det var bara att sätta igång med lördagsmyset direkt.

Så det hanns inte med så mycket här hemma igår så det får bli att ligga i idag istället. Fast Jens är inte hemma så det som var tänkt att göra får vi vänta lite med. Han är med pappa ned till Eksjö för att hämta hem en bil till pappa. Så vi får väl se när han kommer hem igen, om vi hinner med lite av det då.

Dags att sätta igång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0