Falskt alarm

Ja det var falskt alarm på Liam. Han kräktes en gång i skolan, var jättepigg osv när Jens hämtade honom en halvtimme efteråt och det har inte varit nåt mer fel på honom. Han är pigg, äter som en häst osv.
Men jag börjar tröttna på den där jädra huvudvärken som han har alla dagar som han går i skolan, han också.

Vädret igår var ju ingen höjdare. Fm var ju rätt bra, sol och det blåste lite. Men sen kom stormen tillbaka och det började regna, hagla och åska. Och efter en stund kom solen tillbaka och det lugnade ned sig.
Sen satte det igång igen på kvällen. Blev en rotvälta inne i hagen igår och granen står på lut mot andra träd så den har inte åkt i backen ännu. Så igår kväll i all blåst var det bara att sätta upp en tråd för att spärra av den delen av hagen så inte hästarna kommer i närheten. Och ja, den står kvar så ännu.
Och så gick en stor gren av på ett träd utanför huset som tog med sig telefonkabeln så det fick vi lösa i mörkret också. Var ju inget måste visserligen förrän idag men Jens ville ha det gjort så ;)
Så idag måste den grenen tas bort för den står liksom på lut mot trädet och hästarna håller ju till en hel del därnere. Är ju bla Nellys kliträd.

Är sugen på att åka till stan en sväng också, kolla in rean lite. Men det får bli en snabbtripp i så fall för det finns en del att göra här hemma också.
Vi får väl se vad som händer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0