Gonatt

Och resten av dagen blev inte som tänkt heller.
Kärran står fortfarande kvar här hemma med alla grejerna på. Jens blev kvar längre på Erikstad eftersom R behövde hans hjälp så han var inte hemma här förrän vid kvart i fyra och de stänger ju fyra.
Men imorron är det väl sjutton om det inte ska komma iväg till tippen!

Drog bort pappas traktor till Per-Inge ikväll också, så nu får vi se om de kan få nån ordning på den. Ett fel har ju redan hittats ialla fall och det vore ju kanon om det bara var det felet men så enkelt ska det väl inte vara.

Kollat igenom alla husen lite här hemma, vad som ska slängas, säljas/skänkas eller sparas.

Känner mig en aningen stressad över helgen. Får ned traktorn imorron för att kapa ved och medans den är nere så skulle vi behöva mocka ur stallet också inför vintern och göra ordning därinne så det är klart sen när det är dags att ta hem dem. Och så har Liam innebandy på lördag och så är skördemarknaden på lördag också. Ev åker bara jag och Liam på skördemarknaden så är Jens här hemma och fixar med Lucas under tiden. Liam är väldigt nyfiken på ankbingon :) Och så ville han ha lotter i djurlotterier, han undrade om det fanns en ko som första pris :D Han såg ju Kajsas ko på bolibompa förra veckan där just första priset var en ko. Men nä så stort är inte första priset här :) tror det var en anka eller höna..
Återstår att se helt enkelt :)

Jaja, på nåt sätt ska vi väl få ihop helgen.

Nu väntar sängen, Liam ska till skolan imorron så det blir upp tidigt.

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0