Lättnad

Ja efter att ha gått och oroat sig sen i förmiddags så kan man andas ut lite nu.
Fick ju ett samtal av mamma på fm då vi var tvungna att få tag i pappa. Och morfar var dålig igen och ambulansen på väg. Han är lite bättre nu än när han åkte in men blir kvar över helgen ialla fall och de ska ta en massa fler prover. Men dagens prover tydde väl på att det kunde vara nån infektion.
Men vi får hoppas att de hittar vad som felar snart.


Soffan kom ut idag ialla fall, till släpkärran ;) Så imorron efter att Jens har varit och träffat nån nissa så blir det tippen med den.
Försäkringskassan kräver en ny utredning ang Jens ADHD trots att han har diagnos sen han var 7 och har gjort en "påbyggnadsutredning" för ett par år sen. Men nähä då, de vill ha en utredning till och det nu.
Försäkringskassan är ju så duktiga dessutom att de ska "bota" Jens från ADHD:n. Handläggare jämförde den med en förkylning. "Du måste vara frisk efter 6 mån annars får du ingen ersättning" har bla handläggaren sagt.
De är så korkade på försäkringskassan så det finns ju inte, och inte är regeringen bättre som sätter upp riktlinjerna. Så trött man blir på dem!


Jaja, Lucas besök hos tandläkaren gick smärtfritt. Var ju återkoll sen han skadade sig i munnen i somras när grenen gick av och det såg bra ut. Han tog bild också och tyckte det var lite spännande att se tänderna på skärmen sen :) Men det syns ju på tänderna att de fått sig en känga för det är lite vita märken på dem som hon sa. Men det är bara att fortsätta att hålla koll så att det inte blir inflammationer osv som det kunde bli där slaget tog. Och det hoppas jag att han slipper.

Blev en stadstripp idag också efter tandläkarbesöket och jag hittade ett par skor *kors i taket*.
Jag behöver ju lite rejälare som tål en del när man ska gå med hundarna osv och Skopunkten och dom butikerna har ju aldrig det. Men nu hade ju Rusta en kampanj på skor som var billiga och kommer tåla en del så nu står de på skohyllan ;)
Blev lite annat också, köpte även en bok och en träningsbok till Liam. Han behöver öva lite mer med läsandet, han tycker det är lite jobbigt och det finns ju dyslexi inom Jens familj så vi får hålla lite koll ifall han behöver extrahjälp framöver. Och det är ju inte alls säkert att han får det som hans lärare sa utan det kan lossna för honom framöver, tror det är jobbigare för honom hemma så vi försöker peppa honom så mycket som det går.
Det tar ju längre tid för en del att lära sig. Och han har ju inte visat nåt intresse för det tidigare heller så han har ju liksom inte "tjuvtränat" innan skolan osv.
Matte har han dock inte problem, det älskar han :)

Nu börjar det bli dags att styra mot sängen. Försöka hinna med lite grejer imorron som jag inte hann med idag.
Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0