Utvecklingssamtal...

Ja, utvecklingssamtalet gick bara bra. Det som han kämpar på med är ju läsningen men det går absolut framåt. Hon hade bara positiva saker att säga om honom. Allt går framåt, matten är ju något som han har väldigt lätt för och det är det han gillar mest med skolan, eller ja rasten också då ;)
Men allt går framåt och han har själv bett om att få byta plats i skolan också för han tyckte det var svårt att koncentrera sig vid det bordet han satt tidigare för de pratade så mycket osv. Och fröken tyckte ju att det var jättebra att han sagt till om det. Och nu känner han att det funkar bättre.

Lucas har klarat denna dagen utan napp också. Han frågade efter den en gång idag men nöjde sig med svaret att vi inte hade nån och att han är ju en stor kille nu. Sen var det inte mer med det.
Våran lilla pratkvarn... :)
Det bubblar bara ur honom och ord man inte riktigt vet var han fått dem ifrån. Och han får ihop längre och längre meningar. Det har verkligen lossnat ordentligt de senaste veckorna.

Nu ser jag fram emot fredagen. Först ska jag träffa syrran i stan, jättelänge sen vi sågs så det ska bli skoj! Och så kommer mamma och pappa på middag på kvällen.
Ser även fram emot lördagen då det blir Busfabriken, medans Liam är på kalas där, med goda vänner.
Det mindre skojiga är att kattungarna flyttar i helgen, nog för att det finns kvar ändå, men alla är ju speciella och i den här kullen har alla tre varit riktiga kelgrisar, eller är rättare sagt.
Så det blir tomt efter dem.

Kommer nya papper till Jens hela tiden nu, undrar när han ska få komma in till ryggkirurgen.. Först håller de inte vårdgarantin alls och sen har de bytt tid tre ggr så nu har han en tid i början av december.
Idag dök det även ned två tider till öronkliniken, efter att däcket exploderade vid örat på honom. Han skulle ha varit där i augusti igen och har fått en tid nu i slutet av november och så en i början av december.

Men först får vi ta tag i morrondagen :) Måste bla hämta ut ny medicin till Lulle, pulmicorten har tagit slut. 
Se om det måste bli en tur till en veterinär med Jack också, har fått ett sår på foten som blöder lätt till och från. Jens tog hål på det igår då det levrat sig blod i det och det blev bättre. Tog bort bandaget nu ikväll och det satte igår och blöda igen men det ser bättre ut. Och han har inte det minsta ont, han sa inte ens ett ljud när Jens höll på med foten och Jack är ju väldigt känslig, för er som inte vet.. 
Så det återstår att se hur det ser ut imorron. 

Nu blir det till att fodra hästar, får och kaniner och sen blir det sängen! 


Kommentarer
Postat av: mammafiia

Det händer mycke hos er hela tiden.

Duktig kille som kan vara utan nappen=)



Sv: Nej vi har ingen snö här nere i helsingborg ännu. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt haha men barnen skulle bli glada om de kom snö iaf=)



Kram

2010-11-18 @ 09:45:33
URL: http://fiiias.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0