Stan..

Lite sega imorse, skönt med helg så man kan ligga kvar lite längre :)

Men efter ett tag kom vi igång och fick ordning på oss ;)
Jag, Jens och Lucas packade in oss i bilen och styrde mot stan. Liam ville vara hemma i vanlig ordning.
Hade med oss Ester som vi skulle lämna hos hennes nya ägare.
Inga problem där inte :) Världens gosigaste som vanligt när vi plockade ur henne ur transportburen och skulle kela lite med henne innan vi överlämnade henne och papprena skrevs.
Och har sett att hon har varit lika mysig där sen vi lämnade henne :) Så hon brydde sig inte så mycket om flytten :) Skönt när det är så men tomt är det efter henne här hemma, den lille kelgrisen!

Sen bar det av till Ikano och fy fasiken vad folk! Stört omöjligt att hitta en parkering. Och fullproppat av folk inne på Ikano, köer både hit och dit.. Men lyckades komma därifrån med lite julklappar. Ulrik och Tuva är avklarade och så lite andra presenter :)

Gjorde lite andra stopp också innan vi styrde mot Åtvidaberg. Bl.a hjälpte vi en kille som hade fått bensinstopp strax innan ett trafikljus så vi skjutsade honom till en mack och så tillbaka. Han jobbade på K-rauta så nästa gång vi skulle handla där skulle vi leta upp honom för bra rabatt sa han ;)
Var inte en enda som hade stannat och frågat honom vad som var fel... Illa...

Var och hämtade ut jultidningarna på Ica, så nu kan vi snart åka och köra ut dem. Så imorron får det bli att sortera upp dem och se så allt är med osv. Och så ska vi försöka hinna med lite annat också såklart.

Men nu väntar sängen.

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0