Ny vecka..

Ja då var det dags för en ny vecka igen :)

Och idag blev det dagis för Lucas och det har han sett fram emot nu efter långt uppehåll. Och det var inga större problem, lite blyg för fröknarna men han kom snart igång med leken. Imorron får han dock vara hemma eftersom Jens ska till Öronkliniken vid 10 så krockar det ju med dagishämtningen. Så det får bli lite koll efter julklappar istället och se om man kan se ut nåt.

Snöat mer nu ikväll igen, det är ingen ände på det.. Man hinner ju bara skotta klart så börjar det snöa igen. Undrar om man ska strunta i att skotta så kanske det inte kommer mera ;)

Hade lite lugn tid här hemma idag. Jens åkte iväg en sväng efter att han hade hämtat Lucas på dagis, hemma från jobbet några dagar som det ser ut just nu då grävarn är trasig. Men han var på Erikstad en sväng och lämnade grejer så han tog med sig Lucas. Lite ovant kändes det ;) Väldigt länge sen jag var hemma helt själv nu eftersom Lucas inte har varit på dagis nåt nu på jättelänge.
Men det är skönt när de är hemma igen så det är normalt här hemma med fullt ös :)

Sen det gamla vanliga, läxläsning och middag osv..
Har suttit och kollat på Böda kamping och CSI, Pensionärsjävlar rullar just nu. Men sen får det bli att spela in så man kommer i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0