Fredag..

Snart slut på denna dag också.

Har myst och lekt med Lucas en hel del under dagen. Fått lite gjort här hemma också såklart.
Har inte kommit mig för att baka inför advent ännu men det får vi försöka ta i helgen. Lite annat som ska hinnas med i helgen också dock, som vanligt.
Ingen innebandyträning för Liam imorron dock, inställd, så ingen tid att passa, skönt. Dock så ska vi ju till stan en sväng, måste på nåt vis hitta julklappar. Blir jädrigt tight med ekonomin denna månad så vi får väl se hur det går, har ju en del kvar att köpa. Men men...

Ska lämna Ester i hennes nya hem också förmodligen, eftersom vi ändå ska in. Så sen blir det tomt, ett tag ialla fall. Tills de andra småttingarna börjar springa omkring här. Har ju lillIa visserligen men hon är inte lika kelig ännu.
Får bli en sväng in på Ica också för att hämta ut paketen med jultidningar, blev tydligen två kartonger. Så nu är det dags att börja köra ut dem så vi får det gjort så Liam får sina pengar och sin tv.
Hans nya spel som han valde som extrapremie ligger ju med i kartongen så imorron vill han nog spela PS2 :)
Får väl se, det har varit borttaget i nästan en vecka för att han inte skött sig men det kan nog vara dags att ta fram det ett tag.

Lucas dagiskort kom idag med, lyckades ju få med alla korten i beställningen. Ska försöka fota dem imorron så ni får se dem :)

Nån som har tips på vad man hittar för 40:- som passar både tjej och kille?
Ska ha med paket till Liams julfest och det ska vara just så.


Nu blir det Modern Family och sen väntar sängen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Pyssel-målarbok kanske....

2010-11-27 @ 09:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0