Sommarvärme

Ja åter en dag med sol och 25 grader varmt. Lite friskare luft skulle dock inte skada men varken regn eller åska rensar ju luften numera än precis för stunden.
Har haft en dag som har gått i ett.

Fm ägnades åt trädgården och sen hämtade vi Liam när han slutade skolan och styrde kosan mot stan. Hade helst sluppit i denna värme men det behövdes. Grabbarna behövde lite sommarkläder och sandaler. De hade ju sett ut McQueensandaler och så fanns det ju inte kvar i Lucas storlek förstås, så en mindre glad liten herre. Så vi fick köpa ett par andra billigare så länge så får vi se om vi kan hitta såna på nåt annat ställe ev.
Sen blev det lite sommarkläder som shorts och linnen, passade bra när man kunde ta 3 och betala för 2 ;)
Det behöver fyllas på med mer men det räcker en stund ialla fall. Var och köpte en multitrimmer på Jula också så imorron ska den provköras, blev även ett parasoll till sandlådan. Är ju sol där i stort sett hela dagarna.
Sen blev det lite annat smått, fler trädgårdsfigurer bla ;)
Måste in och köpa blommor snart också.

Köpte med oss pizza hem, eller kycklingspett blev det för min del. Sen blev det lite fredagsmys framför bompa tills grabbarna tröttnade efter en halvtimme och ville ut :)
Så då blev det att fixa lite till i trädgården och började rensa upp lite på nedsidan av huset.
Ska fortsätta med det imorron. Ska även tvätta Toy och Bollen, tror inte att jag behöver ta Nelly en omgång till. Sen ska de släppas på lite grönare bete i väntan på de större i början av veckan. Tanken är den ialla fall.

Har mkt som står på tapeten imorron så egentligen borde man gå och lägga sig nu.. Ska väl ta och förflytta oss från soffan ialla fall och ligga och slötitta på tv:n i sovrummet istället en stund.
Men först ska hundarna ut en sista runda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0