Bättre..

Idag mår jag ännu bättre. Skönt det, och ingen annan har blivit sjuk ännu ialla fall så det är fortfarande att vänta och se. Men i den här familjen brukar det ju vara lite skojigt med det där, att vi ofta bara insjuknar en i magsjuka och resten klarar sig. Men som sagt, vara att vänta...

Igår var det mindre skojigt. Strax innan vi skulle gå och lägga oss gick jag in på toaletten här nere och möts av en sjö på golvet! Och det sprutar ur en koppling på väggen. Så det var bara att stänga av allt vatten och tömma ur så det inte kunde komma nåt vatten i rören. Och så var det bara att städa upp vatten.
Kom inte i säng förrän vid halv 1.
Och tydligen har det runnit ett tag fast inte så hårt för det syns på panelen på väggen. Så vad det blir av det återstår att se..

Ternstedt har varit ute och bytt kopplingen för Comfort kunde ju inte såklart. Men nu är det tätt och vi har vatten igen. Så nu inväntar vi Vått & Torrt som Sonny skickar ut så får vi se hur mkt fukt det är i väggen. Skulle inte förvåna mig ett dugg om det är fuktskadat så det måste fixas. Bara att hålla tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0