Tisdag

Allt lastades i kärran som skulle till tippen, blev en del men det finns mer visserligen men ska ta och plocka reda på ALLT i alla hus som ska dit och lägga i en hög så får det bli några fler vändor sen. Ska ju göra om i samlingssalen bla så där ryker lite möbler och annat. Sen måste en massa bråte bort från gårdsplanen, är så trött på allt bråte!

David skulle åka hem idag så efter att vi hade varit på tippen åkte vi in till stan med honom och sen styrde vi kosan mot Idingstad till underbara Therese! Skulle hämta lite grejer som vi fått, de håller på att rensa osv eftersom de flyttar snart. Så vi kom hem med en massa igen ;) Fick oss lite fika och prat, härligt!

Tack åter igen Therese, och Björn också såklart :)

Hade hoppats på regn och åska men icke..I Linköping åskade det ordentligt och det kom stora skurar. Vad fick vi då, inte en endaste knall och så lite fjuttigt duggregn. Gör ju ingen nytta alls! Jag hoppas verkligen att det kommer mera snart!

Jens körde hem traktorn nu ikväll till svärisarna igen. Svärfar körde hem honom sen och vi hade ett litet prat ang jobb, så det finns lite idéer, eftersom den andra gick i stöpet. Som vanligt går ju saker och ting åt skogen här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0