3:e advent och pepparkaksbak



Hoppas alla har haft en mysig 3:e advent!

Nog fick vi sovmorron alltid. Fick sova till 10.30 båda två. Liam hade vaknat runt halv 9 och tagit med sig Lucas ned efter att de hade varit på hans rum en stund. Han säger ju alltid till innan de går ned men den här gången hade de smugit ned utan att säga till. Inte för att hitta på bus utan fick till svar att han ville ge oss sovmorron.
Och de satt och kollade på barnprogram härnere.

Pepparkaksbak har vi hunnit med idag ialla fall. Grabbarna bakade för fullt och de blev så fina :)
Trodde Lucas skulle tröttna innan degen var slut men han blev istället arg för att det inte fanns mer :)
Tur att mamma ska köpa mera deg i veckan :)
Har ju tre pepparkaksmonster hemma, borde nog egentligen satsa på att göra egen deg.
Bilder kommer under morrondagen, hoppas jag..

Fixat och donat lite annars, i en kall kåk. Vette sjutton vad det har varit idag. Men det har inte gått att få nån värme i kåken trots att elementen har varit varma och allt har stått högt i pannrummet.
Inte förrän vid 20 så kom det igång så det blev varmt härinne. Hoppas verkligen att det inte är likadant imorron för det är riktigt kallt ute nu. -18 just nu så risken finns att det är fruset här imorron. Men fläkten står på vid ingående varmvatten. Men det har ju frusit vid utgående också tidigare så vi får väl se..

Wille har rört sig lite mera idag och vi har hällt i honom ljummen mjölk med matolja. Och imorron bitti ska han få en omgång med bikarbonatvatten. Så får vi se om det gör nån skillnad. Om det är vommen som bråkar.

Jägaren har varit här idag också, och självklart höll sig hjortarna borta då. När han hade gått ned på vägen så kom de fram. Och när han skulle smyga runt så hörde de ju honom men det tog ett tag innan de sprang iväg. Men han hann inte skjuta nån. Så han ska ned och försöka på tisdag igen. Tanken är att han ska ta en eller två av de stora hjorttjurarna. Mycket kött i frysen med andra ord då de är riktigt stora, frågan är som sagt om man kommer kunna äta det när man har vant sig så vid dem.

Har beställt lite julklappar nu, hoppas på att de ska bli bra. Och så väntar jag hem några andra också.
Men sen måste vi ge oss ut i julruschen, skojigt värre. Måste åka när Liam slutat skolan, inga pengar förrän då och ingen barnvakt innan, och vi lär ju inte vara själva. Så jag har suttit och kollat lite på nätet i de butikerna jag tänkt så jag kan se ut några saker i förväg och inte behöver springa och leta. Kan ju spara lite tid ialla fall.

Men nu blir det sängen, dags för skola imorron igen. Och Jens väntar samtal från tandläkaren imorron bitti då en plomb har lossnat så han måste dit och fixa den imorron. Och jag har många måste på min lista, det blir bara mer och mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0