Öland - måndag

Ja i måndags packade vi in oss i bilen, David kom i söndags (vår djur-och husvakt). Tog lite mer än 3 timmar ned eftersom det blev några stopp på vägen. Grabbarna gillade att åka över Ölandsbron :)
Liam frågade ett antal ggr om vi inte var framme snart :)

Väl där var det bara att packa ur bilen och få ordning där vi skulle bo, i en friggebod på tomten där svärisarna hyrde en stuga. Staffan, Jens och grabbarna tog en sväng ned till havet som inte låg mer än ca 500m från stugan medans det fixades med annat i stugan, sen lunch bla.
Liam lyckades få en gunga vid ögat nere vid lekplatsen vid havet. Så han kom hem med ett blått och ömt öga. Så hans första Ölandssemester började ju toppen ;)

Senare på em blev det att bada i havet. Lucas var en aningen skeptisk till en början men Liam knatade i som ingenting och han är ju som en säl i vattnet. Efter mkt om och men kom Lucas i också och sen badade han för fullt också :)
När vi kom hem så spelade vi kubb. Lucas ville inte sova trots tröttheten men han hjälpte till lite här och där och sen tog han en kudde och filt och la sig på trappan till våran friggebod :)


Liam på väg :)

Lucas på väg :)

Ölandsbron

Liiite kallt :)



En säl ;)






En trött kille som borde sova egentligen..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0