Läkare..

Ja imorse strax innan jag skulle åka till dagis med Lucas så ringde Lolle ang mina provsvar som jag tog hos honom i början av augusti. Och mitt blodvärde var helt åt helsicke! Det var alarmerande lågt och jag var tvungen att börja med järntabletter redan idag! Frågan är ju sen hur mkt lägre det har hunnit bli sen jag tog det testet?!
Jag mår ju uselt.. Svintrött heeela tiden, yr, blir andfådd av ingenting, huvudvärk och konstig i kroppen..
Så nu hoppas jag att det kommer att gå upp relativt snabbt med tabletterna så jag slipper inläggning osv för det vill jag inte! Då får de sätta in sprutor först!
Idag efter att jag ansträngt mig lite så har jag varit heeeelt ur form.. Har knappt kunnat stå utan att ha blivit yr osv. Och i vanliga fall så är det inte speciellt ansträngande, men nu blir jag ju visserligen andfådd av att gå upp för trappen eller bara av att gå från tv-rummet till matrummet.

Idag flyttade vi hästarna och fåren upp till Ljungsbo igen. Jag tog Toy, pappa tog Nelly och Bollen och fåren fick springa efter eller ja emellan oss för de gick på lite fortare än Nellan.
Men nu har de bete ett tag framöver igen och det får vila här hemma så det kommer upp nytt tills de ska hem för vintern, för innan dess tror jag inte att de behöver komma hem med betena som är i Ljungsbo.

Jag lämnade Lucas på dagis efter att ha varit med en liten stund bara så han kom igång att leka men sen sa han glatt hej då och fortsatte att leka. Skönt att se! Han var bara lite blyg precis när vi kom och gömde sig bakom mig. Men allt hade gått bra hela tiden och han hade lekt massor och bubblat massor.
Liam hade haft en bra dag i skolan men han var riktigt trött när han kom hem.

Nu ska jag se klart på Time out och sen tänker jag lägga mig i sängen. Måste bara slänga ned Liams gympapåse i väskan också så jag slipper tänka på det imorron.
Imorron har jag en lugn dag som det ser ut just nu och jag orkar inte så mycket mer heller. Ska till dagis med Lucas och sen är jag ensam med grabbarna fram till 7-8 nån gång imorron kväll. Eller ja, Jens kanske hinner vara hemma ett tag innan han ska iväg. Han ska nämligen träffa den han är kontaktperson till imorron em.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja,fy!Man mår verkligen skit av det där.Hoppas att du fick bra tabletter nu,så att det stiger fort.Kram!

2010-08-26 @ 18:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0